Bel ons:

06 52 79 79 86

Mail ons:

info@dfktransport.nl

Altijd bereikbaar:

24 uur 7 dagen in de week te bereiken

Diensten

Home / Diensten

Transport

Pallet transport

Bij DFK Transport kunt u pallets (inter)nationaal laten vervoeren. Wij brengen pallets binnen de Benelux. Afhankelijk van uw aanvraag, kiezen we de juiste transportmiddel. Kleine bestelbusjes, grote vrachtwagens, Caddy’s of een snelle auto: wordt allemaal geregeld. Zo vinden we altijd het juiste transportmiddel voor uw opdracht. Laat dus ook uw pallets transporteren door DFK Transport. Naast pallet transport kunt u bij ons terecht voor:

  • Koerier transport
  • Spoedritten
  • Verhuisservice

Pallet transport internationaal

Binnen de Benelux leveren we de opdracht in minder dan 48 uur op de plaats van bestemming. Daarbuiten duurt het afhankelijk van de afstand tussen de 48 en 96 uur voordat uw opdracht is geleverd. Wanneer u een aanvraag doet via onze offertepagina, ontvangt u een offerte op basis van het afleveradres, de afmetingen en het gewicht van de pallet. Wij bieden scherpe prijzen voor europallets, blokpallets en alle overige pallets. Heeft u een spoedzending? Dan kunnen we binnen 2 uur uw zending ophalen en deze in Nederland dezelfde dag nog leveren.

Als u kiest voor pallettransport bij DFK

Het vervoeren van uw goederen door middel van een pallet transport biedt vele voordelen:
  • Pallets dragen bij aan een snelle en efficiënte transport van goederen: u mag 1500 kg aan goederen op een pallet laden.
  • Pallet transport is bij ons kostenbesparend: wanneer u meerdere opdrachten naar een adres moet verzenden, is het vaak goedkoper om het op een pallet te versturen.
  • Uw goederen blijven bij elkaar: het komt wel eens voor dat losse pakketten in aparte vrachtwagens of busjes worden verzonden. Hiermee komen sommige pakketten later aan dan andere. Met een pallet transport bij DFK Transport bent u er zeker van dat we alle pakketten in een keer afleveren.

Koeriersdiensten (inclusief pakketten)

Bent u op zoek naar flexibiliteit, betrouwbaarheid en jarenlange ervaring binnen de koeriersdiensten? Dan zijn wij de transportbedrijf die u zoekt. Wij zijn specialist in sneltransport en zorgen dat de pakketen snel en onbeschadigd op adressen geleverd worden. Dit doen wij 7 dagen in de week 24 uur per dag, (inter)nationaal. Elk soort zending kunt u door ons laten vervoeren. Van kleine pakketten tot compleetladingen: alle opdrachten vervoeren wij naar wens uit.

Spoedritten

Wilt u uw zending zo snel mogelijk laten leveren bij uw klant? DFK Transport staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Dit resulteert dat wij uw spoedopdracht zo snel mogelijk kunnen verzenden. Wij kunnen uw spoedopdracht binnen én buiten Nederland leveren. Binnen maximaal 2 uur halen we uw spoedzending op, waarna we deze aansluitend na het laden zo snel mogelijk afleveren.

Op het moment dat u een zending aanmeldt via de telefoon of offertepagina, dan ontvangt u een bevestiging dat we de zending ophalen. Wanneer de zending is opgehaald, ontvangt u weer een bericht. In het bericht staat een indicatie van het bezorgmoment. Zodra we de zending overhandigen, krijgt u daar ook een bevestiging van. Bij DFK transport heeft u de optie om uw aflevertijden zelf te bepalen: u geeft aan, wij bezorgen.

Spoedrit is handig wanneer u iets met spoed wilt verzenden. Geniet van de volgende voordelen:

  • Uw zending wordt snel opgehaald: binnen 2 uur halen wij de zending op om deze naar plaats van bestemming te leveren.
  • Flexibel: onze chauffeur is speciaal voor u onderweg. Dat betekent dat de chauffeur voor u terug kan rijden wanneer u moet bijladen.
  • Minder kans op schade: alleen uw opdracht is aanwezig in onze wagen, waardoor deze niet in een overvolle wagen wordt gestopt.

Verhuisservice

Onze verhuisexperts ontlast u graag met de verhuizing. Tijdens het verhuizen gaat een complete gemotiveerde en professionele team voor u aan de slag. Besteed daarom uw verhuizing uit zodat uw inboedel snel en zonder schade aankomt op uw nieuwe adres. U kunt alle kanten bij ons op. Neem vrijblijvend contact met ons op.